Skip to main content
Nieuws

Hoe vergroot ik mijn kansen?

By 19 mei 2022mei 20th, 2022No Comments

Hoe vergroot ik mijn kansen?

We zijn de afgelopen dagen overweldigd door enthousiaste reacties. Er wordt positief gereageerd op het unieke concept van Duynpark! Zoals in elk project wordt ook hier op bepaalde bouwnummers meer ingeschreven dan op andere bouwnummers. Soms is dat verklaarbaar, soms niet. Om meer kans te maken op een woning kan het zinvol zijn om meerdere bouwnummers op te geven. Er zijn diverse soortgelijke types. Onderzoek dit goed en geef deze bouwnummers eventueel als 2e of lagere voorkeur op. We adviseren u graag hierover. Let op: inschrijven kan tot maandag 23 mei a.s. 12:00 uur.

Prijszekerheid

Denk ook goed na over uw budget. Een veel gestelde vraag gaat over eventuele prijsstijgingen. We kunnen u gerust stellen. De aanneemsom is een vaste prijs. U hoeft dus geen rekening te houden met extra uitgaven door bijvoorbeeld stijgende bouwkosten. Daarnaast wordt uw appartement volledig afgebouwd opgeleverd. Zo kunt u uw budget maximaal besteden aan de aankoop van uw droom-appartement.

Aanvullende informatie Duynpark

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben we alle vragen gebundeld en de  veel gestelde vragen op de website uitgebreid met aanvullende informatie. Zo geven we u bijvoorbeeld inzicht in de zonsituering van Duynpark en krijgt u meer duidelijkheid over de achtergelegen zorg gebouwen.

Daarnaast vertellen we u graag meer over de moderne fitness voorzieningen en hebben we de doornsnede van de appartementen inzichtelijk gemaakt zodat u ziet hoe de schuinte van het dak op de bovenste verdieping is.

Allemaal extra informatie om een weloverwogen keuze te maken!