Skip to main content

Ronde tafel gesprek

Middels een ronde tafel gesprek stellen de betrokkenen zich kort aan u voor en nemen u mee in hun gedachtengoed. De ontwikkelaar en de architect delen hun zienswijze over dit unieke woonconcept en ook de tuinarchitect geeft haar visie over de invulling van de gemeenschappelijke buitenruimtes.

Veel gestelde vragen

Onderstaand vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Klik op de plus bij de vraag voor het bijbehorende antwoord.

Heeft u aanvullende vragen of opmerkingen? Op het start verkoop evenement beantwoorden we ze graag, of stel uw vraag via het contactformulier.

Zijn dit huur- of koopappartementen?

In project Duynpark zullen enkel koopappartementen worden gerealiseerd.

Wat worden ongeveer de servicekosten?

Door Munnik VvE Beheer is een begroting van de servicekosten gemaakt voor de Vereniging van Eigenaren (VvE), die een goed exploitatie van Duynpark mogelijk zal maken in de toekomst. Hieruit volgt een bedrag voor de servicekosten inclusief VvE kosten en huismeesterdiensten. Huismeesterdiensten houdt in dat elke week iemand meerdere uren aanwezig zal zijn voor zaken als klein onderhoud en controle van het complex. De servicekosten komen uit op ca. € 1,75 per vierkante meter woonoppervlakte per maand.

Uiteindelijk zult u als onderdeel van het collectief van eigenaren van Duynpark het exacte niveau van de servicekosten bepalen op de oprichtingsvergadering van de VvE.

Voor het gebruik van het zwembad, de fitness en de sauna wordt per appartement een bedrag van €40 per maand betaald aan het gezondheidscentrum.

Hoe groot worden de appartementen en wat zijn de bijbehorende prijzen?

De woningen in Duynpark zijn zeer divers, waardoor een grote doelgroep wordt aangesproken.
De woonoppervlakten exclusief buitenruimte variëren van 80 tot 260 m2.

De prijsrange is vanaf circa € 625.000 tot € 1.800.000 v.o.n.

Waar en wanneer kan ik me inschrijven?

De verkoop is gestart. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Indien u interesse heeft in één van de appartementen of vrijblijvend meer wilt weten kunt u via de contactpagina uw gegevens achter laten. De makelaar neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de verdere procedure door te nemen.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn toegestaan. In algemene ruimten dienen huisdieren aangelijnd te zijn. Huisdieren mogen uiteraard geen overlast veroorzaken voor medebewoners van Duynpark.

Wanneer start de bouw?

De start bouw staat gepland voor het einde van het eerste kwartaal van 2023. Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan kunnen de bouwmaterialen worden besteld.

Wanneer is de oplevering?

De opleveringsprognose is volgens de huidige planning eind 2024. De woning is dan voorzien van een hoog afwerkingsniveau inclusief keuken, vloeren, gestuukte wanden en plafonds.

We gaan een mooi en groot project bouwen in een tijd met veel uitdagingen, we geven om deze redenen een voor nu realistische prognose af. Uiteraard wordt u gedurende de bouwperiode met regelmaat op de hoogte gehouden van de status van de bouw.

Is er een brochure beschikbaar?

U kunt een brochure opvragen via deze link. De makelaar zal de brochure aan u toezenden.

Zijn alle appartementen servicewoningen of zijn er ook onafhankelijke appartementen?

De appartementen zijn allemaal onafhankelijke appartementen, onderdeel uitmakend van een Vereniging van Eigenaren. In het complex worden services aangeboden, waar u desgewenst gebruik van kunt maken.

Hoe zit het met de afwerking van de woningen

De woningen worden in de basis zeer compleet en hoogwaardig afgewerkt.

De woningen worden compleet afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden met houten deuren en -kozijnen. De badkamers en toiletten in de woning worden volledig afgewerkt op een zeer hoog niveau. De wanden en plafonds worden zogenaamd sausklaar (dat wil zeggen gestuukt) opgeleverd.

In de koopsommen van de appartementen zijn de luxe keukens inbegrepen.

Afhankelijk van het moment dat u koopt, zijn wijzigingen te maken in afwerking en/of indeling om uw toekomstige woning geheel naar eigen wens in te delen.

Voor de keuken gaat u persoonlijk naar de showroom en kunt u de keuken aanpassen met meer- of minderwerk. Dit geldt natuurlijk ook voor uw badkamer(s).

We hebben op alle onderdelen zo ingezet dat er binnen de basisprijzen veel keuzes zijn. Denk hierbij aan diverse binnendeuren en deurklinken waar u vrij uit kunt kiezen. Ook de kleur van uw eikenhouten vloer kiest u uiteraard zelf.

Ondanks dat wij zeer ons best hebben gedaan om de woningen goed samen te stellen, heeft elke koper zijn eigen ideeën en wensen. Voor elke koper is dan ook een traject met de kopersbegeleider van de aannemer mogelijk

Zie voor details de (later beschikbare) technische omschrijving.

Komt er een lift in het pand?

Uiteraard wordt Duynpark voorzien van meerdere liften. De lift gaat vanuit de garage tot aan de bovenste etage.

Hoe wordt Duynpark geïsoleerd? Hoe zit het met de energievoorziening?

De appartementen worden voorzien van vloerverwarming- en koeling door de gehele woning. Duynpark wordt gasloos gebouwd. De energie wordt opgewekt door middel van een warmtepomp.

Uw warme water komt uit een extra groot warmtevat/boiler van 300 liter per appartement.

Alle woningen worden voorzien van een Mitsubishi Electric (Alklima) Ecodan Cylinderunit (of gelijkwaardige) luchtwarmtepomp ten behoeve van  lage temperatuur vloerverwarming én vloerkoeling. De warmtepomp bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit bevindt zich in een afgesloten (berg)ruimte in de woning. De buitenunit bevindt zich op het dak van het appartementen complex.

Met zonnepanelen op het dak wordt energie opgewekt voor het verwarmen van het zwembad.

Tevens wordt triple isolatieglas toegepast. Dit maakt uw nieuwe woning geheel toekomstbestendig. Uw woning zal opgeleverd worden met een EPC van 0,4 dit staat gelijk aan een  energielabel A(+++).

Wordt Duynpark voorzien van een parkeerkelder?

Er komt een verdiepte parkeergarage. Elk appartement heeft een privé parkeerplaats.

Daarnaast zijn nog circa 50 parkeerplaatsen beschikbaar voor tweede auto’s en voor bezoekers.

Komen er laadpalen?

In de parkeergarage gaan we werken met kabelgoten, die worden aangelegd samen met een verzwaarde meterkast voor de parkeerkelder en een zogenaamd load balancing systeem. De bekabeling en de laadpalen kunnen later op initiatief van de VvE worden aangebracht.

In de parkeergarage en buiten op het parkeerterrein wordt reeds in vier oplaadpunten voorzien, die in eigendom bij de VvE zullen zijn.

Is er ook aparte bergruimte?

In de koopsom van elk appartement is een berging in de kelder inbegrepen. Elke berging heeft een stopcontact met 230 volt aansluiting.

Kan ik in het complex mijn elektrische fiets opladen?

In elke berging komt een stroompuntwaar u de elektrische fiets kunt opladen.

Daarnaast is er een separate ruimte voor het opladen van elektrische fietsen of scooters.

Welke zorgverlener komt in het centrale gedeelte van Duynpark?

In het midden van het Duynpark complex komt een kleinschalige zorglocatie van De Zorgspecialist. De ZorgSpecialist is een middelgrote regionale zorgaanbieder met een breed portfolio aan zorgdiensten en is met Duynpark een samenwerking aangegaan voor een eerste periode van 15 jaar. De 20 kamers in het midden van het Duynpark complex zullen worden verhuurd aan mensen met een bijpassende zorgvraag.

Welke voorwaarden gelden voor mijn leeftijd?

Op het moment dat u een woning koopt dient één van de koper(s) minimaal 50 jaar oud te zijn. Dit geldt vanaf het moment van de juridische levering bij de notaris.

Wat wordt de invulling van de gebouwen achter Duynpark?

Aan de achterzijde van Duynpark komen 2 zorggebouwen. Eén hiervan is bestemd voor dementerenden. Het andere gebouw is een woongebouw voor gepensioneerde mensen met het downsyndroom.
De gebouwen liggen op ca. 28 meter afstand van Duynpark en worden maximaal 15 meter hoog.

Is de aanneemsom een vaste prijs? Kan deze gedurende de bouw nog stijgen?

De aanneemsom is een vaste prijs. U loopt als koper dus geen risico op hogere kosten als gevolg van eventuele bouwkostenstijging.

Wat wordt verstaan onder 'wellness'?

Op de begane grond van het gebouw treft u de ‘wellnessruimte’ aan. Deze is voorzien van een luxe zwembad, een infraroodsauna en een fitnessruimte. Via de binnentuin loopt u zo de heerlijke welness in.

Wat kan ik verwachten van de fitnessruimte?

In de fitnessruimte komen 10 cardio toestellen waaronder loopbanden, hometrainers en crosstrainers. Er wordt gebruik gemaakt van het zogenaamde ‘eGym’ systeem. Dit is een modern trainingssysteem dat bestaat uit een circuit van 8 slimme krachttoestellen. Zij zorgen samen voor een ultieme training waarbij alle grote spiergroepen van het lichaam aan bod komen. De toestellen worden eenmalig volledig op uw lichaam afgesteld waarna het programma bewaard wordt op uw persoonlijke polsband. Binnen 30 minuten heeft u een volledige work-out gedaan. Dit slimme systeem zorgt er bovendien voor dat er bij meerdere gebruikers geen wachttijden ontstaan. Iedere deelnemer wisselt op het zelfde moment van toestel. Tijdens de training krijgt via het persoonlijke touchdisplay instructies zodat u de oefeningen op een correcte manier uitvoert en blessures tot het verleden behoren.

Meer weten over het eGym systeem? Bekijk hier de video.

Hoe schuin is het dak op de bovenste verdieping? Wat zijn de hoogtes?

Om inzicht te geven in de hoogtes van de appartementen op de bovenste verdieping hebben we een overzicht tekening laten maken. Op deze tekeningen ziet u een doorsnede van de kap. De tekeningen zijn tevens als ‘download’ terug te vinden bij de appartementen waar dit van toepassing is.

Hoe ziet de binnentuin van Duynpark eruit?

De binnentuin ligt voor een groot deel op het dak van de parkeergarage en is goed toegankelijk vanuit zowel de woningen als de herberg van herstel. Er komt een groot terras met een serre/orangerie-achtig gebouw. U kunt hier van alles kweken maar het is ook bedoeld als ontmoetingsplek. Langs de randen van het terras komen verhoogde bakken met onder andere fruitbomen, (keuken)kruiden etc. Allen bedoeld voor gezamenlijk gebruik.

Er lopen diverse paden door de binnentuin.
Rond het centrale terras liggen een aantal heuvels met bomen en hoge beplanting, dit vormt niet alleen een knipoog naar het omliggende duinlandschap maar dient ook als privacy voor de privé terrassen van de appartementen op de begane grond. Door dit glooiende landschap zijn auto’s buiten het terrein vanaf de binnentuin niet zichtbaar.

Wat houdt de Bringme box in?

De bringme box is een pakketkluis waar u eenvoudig en veilig pakketjes kunt laten bezorgen, ook als u niet thuis bent. Ook kunt u via de Bringme box eenvoudig pakketjes retourneren.

Hoe is de zonligging van de appartementen?

Om als toekomstige bewoner inzicht te krijgen in de zonligging van uw appartement is er voor Duynpark een zogenaamde ‘zonnestudie’ opgesteld. Op deze afbeeldingen is te zien hoe de zonsituering ten opzichte van het gebouw is. U ziet de zonsituering op aantal tijdstippen gedurende de dag, te weten 9:00, 12:00 uur en 18:00 uur.

Disclaimer: aan de zonnestudie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ontwikkeling

Verkoop en informatie

Teer Makelaars
Dorpsstraat 62A
1901 EM Castricum
0251 745 630
nieuwbouw@teer.nl

Verkoop en informatie

Ramón Mossel makelaardij o.g. BV
Arent Janszoon Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam
020-3052662
nieuwbouw@ramonmossel.nl