Kwaliteiten

Een uniek project in Nederland

Een project zoals Duynpark ziet u nergens in ons land. In Duynpark vindt u niet alleen een nieuwe woning, maar ook een volledige nieuwe manier van leven. Welzijn en welbevinden staan bij dit project voorop. Het luxe gezondheidscentrum in het hart van het complex staan hier symbool voor. Maar ook alle voorzieningen en de optimale service maken uw leven bijzonder aangenaam. Een weldaad voor lichaam en geest. Dat is wonen in het prachtige Duynpark.

Zorgeloos uw nieuwe woning betreden

Hoogwaardige materialen en afwerking

Het monumentale landgoed, midden in het rijke bos- en duingebied van Castricum, is de ideale plek om dit bijzondere project te realiseren. Tussen de rust en het groen kunnen we u een optimale kwaliteit van leven bieden. Daarbij hoort ook dat u zorgeloos intrek kunt nemen in uw woning. Daarom voorzien we uw woning van een keuken van extreem hoge kwaliteit met luxe apparatuur. En ook de badkamer(s) maken we alvast helemaal gereed. Luxe tegels, sanitair van excellente kwaliteit, een heerlijke douche en natuurlijk een bad, aan alles is gedacht. Natuurlijk mag u ervan uitgaan dat de afwerking hoogwaardig is. Wilt u een andere kleur keuken? Of heeft u liever ander sanitair? In overleg is heel veel mogelijk.

Uw woning woonklaar opgeleverd

Maar we gaan nog een stap verder. Want we zorgen ook voor het stucwerk van de wanden en de plafonds, deze worden sausklaar opgeleverd. En zelfs de vloer ligt al als u de sleutel van uw nieuwe woning in handen krijgt. De vloer wordt van Frans eiken, krijgt een rustieke uitvoering en heeft een breedte van 18 cm. De kleur kiest u zelf uit de Rubio Monocoat 2C collectie. Ook kiest u zelf of u een v-groef in de vloer wilt. Ook de luxe binnendeuren plaatsen we alvast. U kiest uit een prachtige collectie deuren en deur klinken. Voor elke woning bieden we een zeer luxe afwerkpakket. Door uw woning woonklaar op te leveren, nemen we u veel werk en zorgen uit handen. Zo start het genieten al meteen.

Respect voor flora, fauna én uw welzijn

Uiteraard ontwikkelen we Duynpark met respect voor flora en fauna. De woningen worden gasloos, voorzien van zonnepanelen, triple glas en de kozijnen zijn van een hoge kwaliteit gebruikt hout. Voor een optimaal klimaat maken we gebruik van vloerverwarming en -koeling. De wamteterugwinunit zorgt voor de nodig ventilatie zodat de luchtkwaliteit in uw woning altijd uitstekend is. Het regenwater vangen we op en gebruiken we om het groen in de omgeving te besproeien. Op het dak plaatsen we zonnepanelen voor duurzame stroomopwekking.

Welzijn en welbevinden staan hier voorop

Als u eenmaal in uw woning woont, maakt u gebruik van alle luxe faciliteiten. De kassen, moes- en siertuinen zijn de plek om actief te ontspannen in de buitenlucht. U kunt hier ieder moment van de dag terecht. De binnentuin met het prieeltje is de ideale plek om koffie te drinken met andere bewoners. In de avonduren en weekenden maakt u gebruik van de wellness faciliteiten in het gezondheidscentrum. Deze zijn een weldaad voor lichaam en geest. Van baantjes trekken in het zwembad tot actief trainen in de fitness. Hier vindt u alles om zo vitaal mogelijk te blijven. Heerlijk relaxen doet u in de infraroodsauna. Voor een behandeling kunt u terecht bij de fysio die huisvest in het gezondheidscentrum. Hij kan ook een gezondheidscheck doen en u tips geven om nog gezonder te leven.

Bringme box voor uw pakketjes en chique dineren aan huis

Maar dat is nog niet alles. Want in Duynpark geniet u van excellente service. Wilt u uw interieur laten verzorgen, dan kunnen we dat vooraf voor u regelen. Wilt u wekelijks verse bloemen op tafel, dan bezorgt de lokale bloemist deze. Ook een luxe diner aan huis is mogelijk. Uw pakketjes laat u eenvoudig bezorgen in de Bringme box in de entreehal. De Bringme box is een pakketkluis voor veilige bezorging van uw pakketjes. Zodra er een pakketje klaarligt, ontvangt u een code waarmee u de kluis kunt openen. Ook pakketjes retourneren doet u eenvoudig via de Bringme Box. Al deze faciliteiten maken het leven in Duynpark zorgeloos.

Een vaste plek in de garage

In de verdiepte parkeergarage heeft u een vaste plek voor uw auto. Zo weet u zeker dat uw auto altijd veilig en droog staat. Heeft u een tweede auto of regelmatig bezoek over de vloer? De parkeergarage heeft meer dan voldoende extra plaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn ruim van opzet zodat u uw auto niet krap tussen de andere auto’s hoeft te parkeren en zijn tevens voorbereid voor het aanleggen van een elektrisch oplaadpunt.

Zaterdag 9 juli - Open dag!

Medio mei is de verkoop gestart van het prachtige project Duynpark.

 Heeft u de inschrijving gemist en bent u geïnteresseerd? Er zijn nog appartementen beschikbaar. We organiseren zaterdag 9 juli tussen 10.00 en 12.00 uur een open dag bij Teer Makelaars in Castricum. Tijdens de open dag vertellen we u alles over de appartementen, de faciliteiten en de prachtige omgeving. En uiteraard heeft u de mogelijkheid om antwoord te krijgen op al uw vragen.

Liever niet wachten? Neem dan direct contact op met één van de verkopende makelaars.

Direct contact

Ontwikkeling

Verkoop en informatie

Teer Makelaars
Dorpsstraat 62A
1901 EM Castricum
0251 745 630
nieuwbouw@teer.nl

Verkoop en informatie

Ramón Mossel makelaardij o.g. BV
Arent Janszoon Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam
020-3052662
nieuwbouw@ramonmossel.nl