Skip to main content
Kwaliteiten

Een uniek project in Nederland

Een project zoals Duynpark ziet u nergens in ons land. In Duynpark vindt u niet alleen een nieuwe woning, maar ook een volledige nieuwe manier van leven. Welzijn en welbevinden staan bij dit project voorop. Het luxe gezondheidscentrum in het hart van het complex staan hier symbool voor. Maar ook alle voorzieningen en de optimale service maken uw leven bijzonder aangenaam. Een weldaad voor lichaam en geest. Dat is wonen in het prachtige Duynpark.

Kwalitatief hoogstaand

Hoogwaardige materialen en afwerking

Het monumentale landgoed, midden in het rijke bos- en duingebied van Castricum, is de ideale plek om dit bijzondere project te realiseren. Tussen de rust en het groen kunnen we u een optimale kwaliteit van leven bieden. Daarbij hoort ook dat u zorgeloos intrek kunt nemen in uw woning. Daarom voorzien we uw woning van een keuken van extreem hoge kwaliteit met luxe apparatuur. En ook de badkamer(s) maken we alvast helemaal gereed. Luxe tegels, sanitair van excellente kwaliteit, een heerlijke douche en natuurlijk een bad, aan alles is gedacht. Natuurlijk mag u ervan uitgaan dat de afwerking hoogwaardig is. Wilt u een andere kleur keuken? Of heeft u liever ander sanitair? In overleg is heel veel mogelijk.

ZORGELOOS UW NIEUWE WONING BETREDEN

Uw woning woonklaar opgeleverd

Maar we gaan nog een stap verder. Want we zorgen ook voor het stucwerk van de wanden en de plafonds, deze worden sausklaar opgeleverd. En zelfs de vloer ligt al als u de sleutel van uw nieuwe woning in handen krijgt. De vloer wordt van Frans eiken, krijgt een rustieke uitvoering en heeft een breedte van 18 cm. De kleur kiest u zelf uit de Rubio Monocoat 2C collectie. Ook kiest u zelf of u een
v-groef in de vloer wilt. Ook de luxe binnendeuren plaatsen we alvast. U kiest uit een prachtige collectie deuren en deur klinken. Voor elke woning bieden we een zeer luxe afwerkpakket. Door uw woning woonklaar op te leveren, nemen we u veel werk en zorgen uit handen. Zo start het genieten al meteen.

Oog voor duurzaamheid

Een groene omgeving, een duurzaam appartement

Uiteraard ontwikkelen we Duynpark met respect voor flora en fauna. De woningen worden gasloos, voorzien van zonnepanelen, triple glas en de kozijnen zijn van een hoge kwaliteit gebruikt hout. Voor een optimaal klimaat maken we gebruik van vloerverwarming en -koeling. De wamteterugwinunit zorgt voor de nodig ventilatie zodat de luchtkwaliteit in uw woning altijd uitstekend is. Het regenwater vangen we op en gebruiken we om het groen in de omgeving te besproeien. Op het dak plaatsen we zonnepanelen voor duurzame stroomopwekking.

COMFORTABEL EN ZORGELOOS WONEN

Het gezond leven principe

Wonen volgens het gezond leven principe. Voor mensen vanaf 50 jaar die op zoek zijn naar luxe en comfort. Het gezond leven principe bestaat onder andere uit:

  • Persoonlijke gezondheidscheck met gezondheidsadvies voor
    gezond leven;
  • De fitness, het zwembad en de sauna zijn inbegrepen;
  • In huis fysiotherapie (niet inbegrepen in de servicekosten);
  • Levensloopbestendige woningen met NLKT certificering;
  • Gemeenschappelijke riante binnentuin met kas.

Maximaal woongenot en volledige ontzorging zijn de kenmerken van Duynpark. Op een manier die voor Nederlandse begrippen absoluut uniek is.

Parkeergarage

Een vaste plek in de garage

In de verdiepte parkeergarage heeft u een vaste plek voor uw auto. Zo weet u zeker dat uw auto altijd veilig en droog staat. Heeft u een tweede auto of regelmatig bezoek over de vloer? De parkeergarage heeft meer dan voldoende extra plaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn ruim van opzet zodat u uw auto niet krap tussen de andere auto’s hoeft te parkeren en zijn tevens voorbereid voor het aanleggen van een elektrisch oplaadpunt.

Nog enkele appartementen beschikbaar

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in project Duynpark. Het beschikbare aanbod is te vinden op de appartementen pagina de grootte van de appartementen varieert van 121 tot 246 m2 gbo.

Neem voor meer informatie contact op met één van de verkopende makelaars of vul het onderstaande formulier in en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Direct contact

Ontwikkeling

Verkoop en informatie

Teer Makelaars
Dorpsstraat 62A
1901 EM Castricum
0251 745 630
nieuwbouw@teer.nl

Verkoop en informatie

Ramón Mossel makelaardij o.g. BV
Arent Janszoon Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam
020-3052662
nieuwbouw@ramonmossel.nl