Faciliteiten

Een weldaad voor lichaam en geest…

Zorgeloos genieten. Op elk moment van de dag. Dat is leven in Duynpark. Buiten geniet u van de rust en ruimte van de natuur en de weidsheid van de omgeving. Binnen geniet u van de luxe faciliteiten. Het gezondheidscentrum is het centrale punt van het gebouw en biedt u alles dat u nodig heeft voor uw fysieke en mentale gesteldheid. Hier vergeet u de tijd, kent u geen enkele stress en voelt het altijd als thuiskomen.

Fitness

Alles om uw lichaam en geest te versterken

Buiten kantooruren en in de weekenden kunt u uren baantjes trekken in het prachtige zwembad. Uw conditie op peil houden en uw spieren trainen? Dat doet u in de fitness waar u alle toestellen vindt die u nodig heeft. Daarna kunt u uw spieren heerlijk laten ontspannen in de luxe infraroodsauna. Heeft u een behandeling nodig? Het gezondheidscentrum heeft ook een fysio. Een jaarlijkse check van uw lichaam is eveneens inbegrepen. Op basis van de uitkomsten krijgt u tips om nog gezonder te leven of zelfs een volledig gezondheidsplan. Zo blijft u zo lang mogelijk vitaal. Zowel fysiek als mentaal.

Actief ontspannen in de buitenlucht

Waar u heerlijk ontspant in het gezondheidscentrum, biedt ook de buitenlucht u alle mogelijkheden om op een actieve manier bezig te zijn. In het prachtige bos- en duingebied kunt u uren wandelen en fietsen en ook het prachtige strand van Castricum is de ideale plek voor een wandeling of een dagje zon en strand. Maar ook rondom uw appartement kunt u actief ontspannen. Hier vindt u kassen, sier- en moestuinen waar u en andere bewoners zelf uw groenten en fruit kunnen kweken. Het is bovendien de ideale plek om uw buren te ontmoeten. Heerlijk in de buitenlucht.

Ambachtelijke bakkerij

Overige faciliteiten op het landgoed

Op het landgoed vindt u ook nog een ambachtelijke bakkerij, een restaurant met biologische producten en diverse winkeltjes om in uw dagelijkse behoeften te voorzien. In de binnentuin met een prieeltje geniet u heerlijk van al het prachtige groen om u heen. Het is bovendien een fijne plek om koffie te drinken met de andere bewoners van het landgoed.

Zaterdag 9 juli - Open dag!

Medio mei is de verkoop gestart van het prachtige project Duynpark.

 Heeft u de inschrijving gemist en bent u geïnteresseerd? Er zijn nog appartementen beschikbaar. We organiseren zaterdag 9 juli tussen 10.00 en 12.00 uur een open dag bij Teer Makelaars in Castricum. Tijdens de open dag vertellen we u alles over de appartementen, de faciliteiten en de prachtige omgeving. En uiteraard heeft u de mogelijkheid om antwoord te krijgen op al uw vragen.

Liever niet wachten? Neem dan direct contact op met één van de verkopende makelaars.

Direct contact

Ontwikkeling

Verkoop en informatie

Teer Makelaars
Dorpsstraat 62A
1901 EM Castricum
0251 745 630
nieuwbouw@teer.nl

Verkoop en informatie

Ramón Mossel makelaardij o.g. BV
Arent Janszoon Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam
020-3052662
nieuwbouw@ramonmossel.nl