Skip to main content
Faciliteiten

Alle faciliteiten voor een optimale gezondheid

Duynpark geeft u alle rust, ruimte en groen die u zich kunt wensen. Kwaliteit van leven staat dan ook centraal. Om uw welzijn nog verder te bevorderen, komen er in het gebouw een zwembad, sauna en fitnessruimte waar u op elk gewenst moment van de dag gebruik van kunt maken. Zo houdt u uzelf in optimale gezondheid.

Fitness & fysio

Alles om uw lichaam en geest te versterken

Uw conditie op peil houden en uw spieren trainen? Dat doet u in de fitness waar u alle toestellen vindt die u nodig heeft. Daarna kunt u uw spieren heerlijk laten ontspannen in de luxe infraroodsauna. Heeft u een behandeling nodig? Het gezondheidscentrum heeft ook een fysio. Een jaarlijkse check van uw lichaam is eveneens inbegrepen. Op basis van de uitkomsten krijgt u tips om nog gezonder te leven of zelfs een volledig gezondheidsplan. Zo blijft u zo lang mogelijk vitaal. Zowel fysiek als mentaal.

Sauna en zwembad

Welzijn en welbevinden staan hier voorop

Als u eenmaal in uw woning woont, maakt u gebruik van alle luxe faciliteiten. De kassen, moes- en siertuinen zijn de plek om actief te ontspannen in de buitenlucht. U kunt hier ieder moment van de dag terecht. De binnentuin met het prieeltje is de ideale plek om koffie te drinken met andere bewoners. Op elk gewenst moment van de dag maakt u gebruik van de wellness faciliteiten in het gezondheidscentrum. Deze zijn een weldaad voor lichaam en geest. Van baantjes trekken in het zwembad tot actief trainen in de fitness. Hier vindt u alles om zo vitaal mogelijk te blijven. Heerlijk relaxen doet u in de infraroodsauna.

Binnentuin

Actief ontspannen in de buitenlucht

Op het binnenterrein komt een onder architectuur aangelegde privétuin. Zo kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht. In het hart van de binnentuin komt een gezellige orangerie om andere bewoners te ontmoeten. Ook op andere plekken in het gebouw en op het terrein worden plekken ingericht waar bewoners samen kunnen bijpraten. Zo maakt u straks actief deel uit van de gemeenschap.

Bringme box

Voor uw pakketjes en chique dineren aan huis

Uw pakketjes laat u eenvoudig bezorgen in de Bringme box in de entreehal. De Bringme box is een pakketkluis voor veilige bezorging van uw pakketjes. Zodra er een pakketje klaarligt, ontvangt u een code waarmee u de kluis kunt openen. Ook pakketjes retourneren doet u eenvoudig via de Bringme Box. Al deze faciliteiten maken het leven in Duynpark zorgeloos.

Nog enkele appartementen beschikbaar

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in project Duynpark. Het beschikbare aanbod is te vinden op de appartementen pagina de grootte van de appartementen varieert van 121 tot 246 m2 gbo.

Neem voor meer informatie contact op met één van de verkopende makelaars of vul het onderstaande formulier in en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Direct contact

Ontwikkeling

Verkoop en informatie

Teer Makelaars
Dorpsstraat 62A
1901 EM Castricum
0251 745 630
nieuwbouw@teer.nl

Verkoop en informatie

Ramón Mossel makelaardij o.g. BV
Arent Janszoon Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam
020-3052662
nieuwbouw@ramonmossel.nl