Skip to main content
Nieuws

Open dag 10 september

Open dag

Op zaterdag 10 september a.s. organiseren we een open dag. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 12:00 uur op de (bouw)locatie van Duynpark aan de Oude Parklaan te Castricum. Op de bouwlocatie zullen de makelaars u graag informeren over de mogelijkheden en voorzien van de informatie die u graag wenst.

Welke appartementen zijn nog beschikbaar?

Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar in Duynpark in diverse prijscategorieën. De koopsom varieert van € 860.000 v.o.n. voor het goedkoopste appartement tot € 1.770.000 v.o.n. voor het duurste appartement. Via de woningaanbod pagina ziet u in één overzicht welke appartementen er nog beschikbaar zijn.

Nieuwe indeling bouwnummer 1

Bouwnummer 1 in Duynpark heeft een woonoppervlakte van maar liefst 246 m2. Vanwege de grootte van dit appartement is er een alternatieve plattegrond bedacht om hiermee de bewoningsmogelijkheden uit te breiden. Met deze nieuwe variant ontstaat er een zogenaamde kangoeroewoning. Het appartement biedt hierdoor ruimte aan 2 zelfstandige wooneenheden onder één dak; de hoofdwoning en de buidelwoning. Ideaal als u bijvoorbeeld onderdak wilt bieden aan een familielid of vriend, mantelzorg wilt verlenen of met regelmaat een logé heeft.

Wat is een kangoeroewoning?

Een kangoeroewoning is een combinatie van twee zelfstandige woningen onder één dak: de hoofdwoning en de buidelwoning. Ideaal als je bijvoorbeeld onderdak wilt bieden aan een familielid of vriend, mantelzorg wilt verlenen of met regelmaat een logé hebt.

De hoofdwoning en de buidelwoning hebben samen één gemeenschappelijke hoofdvoordeur. Vanuit de gezamenlijke hal is het appartement vervolgens opgesplitst naar 2 zelfstandige woonruimten met alle eigen voorzieningen.

Bekijk hier alle kenmerken en de plattegrond