Skip to main content
Nieuws

Goed nieuws!

By 16 juni 2022juni 22nd, 2022No Comments

Goed nieuws!

De verkoop van het project in Duynpark is in volle gang en de eerste bouwnummers zijn verkocht. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan allerlei zaken die betrekking hebben op de toekomstige bouwwerkzaamheden maar niet direct zichtbaar zijn. We delen ze graag met u!

Flora en fauna

Duynpark ligt op een prachtige plek midden in de natuur. Om deze reden is deze locatie aangewezen als ‘Natura 2000’ gebied met als doel de Europese biodiversiteit te waarborgen. In dit specifieke geval betekent dat, dat er in de omgevingsvergunning een extra zorgplicht is opgenomen ter bescherming van de rugstreeppad en/of zandhagedis. Op het perceel van Duynpark is begin mei een zogenaamd paddenscherm geplaatst. Ecologisch onderzoek heeft recentelijk uitgewezen dat er geen rugstreeppadden en/of zandhagedissen aanwezig zijn. Dit is een belangrijke omdat het hierdoor de start bouw weer een stapje dichterbij komt.

Tijdslijn start bouw

Aansluitend op bovenstaand bericht kan de aannemer een steeds concretere planning maken met betrekking tot de start bouw. Binnenkort zal de aannemer starten met de bouwplaats-inrichting. Met circa 3 weken verwacht Van den Hogenbouw Bouwbedrijven met de eerste activiteiten te kunnen aanvangen. Daarnaast start de hovenier op korte termijn met de kap van een aantal bomen die niet gehandhaafd kunnen blijven vanwege de bouw. De huidige verwachting is dat de bouwwerkzaamheden eind eerste kwartaal 2023 van start gaan. De prognose voor de oplevering staat eind 2024 gepland.

Vanaf september verwacht de aannemer de eerste kopers uit te kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek met de kopersbegeleider. Op dit moment is het nog mogelijk om uw appartement geheel naar eigen wens in te delen.

Open dag

Op zaterdag 25 juni zijn zowel Teer Makelaars in Castricum als Ramón Mossel Makelaardij in Amsterdam tussen 10:00 en 12:00 uur geopend om al uw vragen omtrent de nieuwbouwappartementen in Duynpark te beantwoorden. U kunt geheel vrijblijvend en zonder afspraak binnenlopen bij één van de kantoren en meer informatie krijgen over dit prachtige nieuwbouwproject.

Vanaf september verwacht de aannemer de eerste kopers uit te kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek met de kopersbegeleider. Op dit moment is het nog mogelijk om uw appartement geheel naar eigen wens in te delen.