Skip to main content
Nieuws

Bouw Duynpark van start

By 3 april 2023april 5th, 2023No Comments

Duynpark is in mei vorig jaar in de verkoop gegaan en ligt ondanks de uitdagingen volledig op planning. De planning om eind eerste kwartaal 2023 te starten is gehaald en afgelopen vrijdag, 31 maart, is de bouw officieel gestart! De bouwplaats is volledig uitgegraven en wordt nu gereedgemaakt voor de ontwikkeling van de 48 duurzame en levensloopbestendige appartementen die naar verwachting eind volgend jaar worden opgeleverd.

Projectontwikkelaar Guido Verhagen van Building4you over het project: “Het meest bijzondere aan Duynpark is natuurlijk de ligging op landgoed Duyn & Bosch; open loofbos, kleine duinen en met riet omzoomde watertjes. Kortom, een lieflijke omgeving.

Maar ook de appartementen zijn bijzonder: ruim, luxe en volledig afgewerkt met een prachtige keuken, badkamer en een eikenhouten vloer. De appartementen zijn bedoeld voor levensgenieters vanaf 50 jaar, met een focus op een gezond leven, want het authentieke gebouw krijgt een eigen fitness, zwembad en sauna en een grote binnentuin met orangerie. Waar nodig is ook zorg beschikbaar. Zo bieden we een volledig levensloopbestendig concept.”